Vejledninger (tidl. Metropol)ProgrammerDiverse programmer Vidyo genereltHvordan skifter jeg mellem deltagernes delte programmer?

Hvordan skifter jeg mellem deltagernes delte programmer?

Vælg ikonet med 2 skærme i funktionsmenuen - det er markeret som aktivt med et grønt ikon hvis du allerede fremviser materiale

Du kan nu skifte mellem deltagervisning eller fjerne det fremviste fra din skærm

Du kan nu skifte mellem deltagervisning eller fjerne det fremviste fra din skærm
  1. Hvis ikke jeg var den eneste der fremviste materiale, ville du kunne skifte til en andens fremvisning ved at vælge deres navn her
  2. Du kan også vælge "Stop viewing share" for at fjerne men ikke stoppe din fremvisning

Du har nu fjernet din egen fremvisning fra din skærm, men den kan stadig vises til andre

Du har nu fjernet din egen fremvisning fra din skærm, men den kan stadig vises til andre

For at fjerne fremvisning helt, trykker du på fremviser-ikonet og vælger "Stop sharing"

For at fjerne fremvisning helt, trykker du på fremviser-ikonet og vælger "Stop sharing"

Du har nu lært at skifte mellem de delte fremvisninger :)

Udarbejdet af Nadia Lindgren Høeg Wagner maj 2015

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret