Vejledninger (tidl. Metropol)ProgrammerWISEflow Eksamensvagt/gangvagtHvordan uploader jeg besvarelse manuelt i FLOWlock?

Hvordan uploader jeg besvarelse manuelt i FLOWlock?

Den studerende skal først manuelt gemme sin opgave (se denne vejledning: Hvordan aktiverer jeg som gangvagt download muligheden i FLOWlock-) og herefter forlade LOCK browseren uden at aflevere. Hvis en studerende bliver ved med at mangle forbindelse til internet i længere tid eller mister forbindelse lige op til aflevering, er det muligt at aflevere manuelt.

Tryk EXIT, som vist her:

Sæt flueben i ”Jeg vil gerne afslutte uden at færdiggøre…” (1) og anfør kode fra eksamensvagt/gangvagt og tryk på exit (2).

Den studerende kommer nu tilbage til sin flowforside og her er det muligt at trykke på ”Upload lokal kopi”

Vælg filens placering på den studerendes maskine. Den findes ofte i overførsler/downloads eller på skrivebord.

Tast igen kode fra gangvagt (1) og herefter på Validér (2):

Tryk herefter på ”Opdatér besvarelse”

Den studerende kan nu vende tilbage til sin besvarelse, som nu er uploadet efter den lokale kopi ved at trykke på ”Start FLOWmulti”.

De vil blive bedt om at anføre deltageradgangskode og kode fra gangvagt.

Det kan være nødvendigt at have tildelt mere tid til den studerende, hvis denne manøvre finder sted lige op til afleveringstidspunktet (Se denne vejledning Hvordan tildeler jeg som gangvagt en studerende mere tid i FLOWlock-).

 

Den studerende skal starte FLOWmulti og enten færdiggøre besvarelsen eller gå direkte til aflevering alt efter hvor meget tid, der er tilbage.

Vejledning udarbejdet af 1MMB December 2017

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret