Vejledninger (tidl. Metropol)ProgrammerWISEflow Administrator - FLOWoralHvordan bruger jeg fanen "Avanceret"? - FLOWoral

Hvordan bruger jeg fanen "Avanceret"? - FLOWoral

Her har du mulighed for at sætte nogle særlige indstillinger på flowet, som ændrer på flowets standardopsætning og knytter sig til den specifikke flowtype

Log på WISEflow og vælg fanen "Administrator"

Vælg det aktuelle flow du vil arbejde med

Vælg fanen "Avanceret"

Her skal du tage stilling til følgende:

1. Hvis denne indstilling markeres, vil det være muligt for flowets interne bedømmere at uploade opgaveformulering og eventuelt ekstramateriale dertil.

2. Skal karakterer automatisk synkroniseres til SIS, når de er afgivet af bedømmere - sæt da flueben her. OBS. Det anbefales kun at gøre dette til prøver, som slutter med en mundtlig prøve, da karakterer ellers bliver frigivet ad hoc og de studerende dermed modtager karakterer på forskellige tidspunkter.

3. Som udgangspunkt slutter bedømmelsesfristen efter sidste periode der er angivet under "Grundlæggende". Dette kan være uhensigtsmæssigt, så her har du mulighed for at forlænge denne frist med et antal timer.

4. Hvis du har klikket af her, har bedømmerne mulighed for at redigere de perioder du har sat op under "Grundlæggende" frem til bedømmelsesperioden er slut.

5. Her er der mulighed for at optage og gemme eksaminationsforløbet som et videofeed, der efterfølgende kan fungere som dokumentation.

Vejledning udarbejdet d. 23.11.2017 af Malene Dahl Jakobsen

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret