Hvordan udfylder jeg tidsfrister?

Når du har oprettet dit flow skal du sætte 4 tidsfrister

Startdato deltager

Ved startdato deltagere skal du vælge den dag og klokkeslæt hvor flowet skal være aktivt for de studerende. Bliver du i tvivl om hvad menes, så kan du hente hjælp ved at klikke på det lille "i" til venstre i billedet. Her vil ovenstående hjælpetekst komme til syne som du kan se i den sorte boks.

Har du en eksamen hvor de studerende skal have en opgave udleveret på et bestemt tidspunkt, så sætter du dato og tid efter det. Hvis der ikke er nogen problemformulering eller anden opgave men blot en aflevering, så sættes dato og tid efter hvor længe de studerende skal have mulighed for at tilgå flowet inden aflevering af opgave.

I højre side ser du en lille kalender. Klik på den og du får en visning af en kalender. Her kan du klikke på den ønskede dato og klokkeslet. Klik på luk for at gemme det registrede.

 

Slutdato deltager

Ved slutdato deltager skal du vælge den seneste frist for hvornår de studerende skal aflevere opgave.

Bliver du i tvivl om hvad der menes med slutdato deltager, så kan du klikke på det lille "i" og du vil se en hjælpetekst (den sorte kasse).

Når du skal sætte datoen klikker du på den lille kalender i højre side og du vil her få mulighed for at indsætte dato og klokkeslet for din afleveringsfrist på din eksamen.

Startdato for bedømmelse

Ved startdato for bedømmelse skal du vælge den dato hvor bedømmer skal kunne tilgå flowet og dermed også de studerendes opgaver.

Vælger du en dato som er ens med de studerendes afleveringsfrist, skal du være opmærksom på, at der går 24 timer før der er kørt plagiatkontrol af opgaverne. Det betyder at bedømmer først dagen efter afleveringsfristen vil kunne se plagiat procenterne.

Slutdato for bedømmelse

Ved slutdato for bedømmelse menes den dato hvor bedømmerne senest skal have tastet deres bedømmelser på de studerende. Bliver du i tvivl om hvad der menes med slutdato bedømmelse, kan du klikke på det lille "i" og du vil se en hjælpetekst (den sorte kasse). På kalender ikonet til højre kan du indtaste dato og klokkeslet.

Opdateret d. 16.11.2017 af Malene Dahl Jakobsen

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret