Vejledninger (tidl. Metropol)It-systemer og servicesOffice 365 OneDrive for BusinessFiler delt med mig, link sendt til kollegaer - Skal de gensendes når jeg har fået nye initialer?

Filer delt med mig, link sendt til kollegaer - Skal de gensendes når jeg har fået nye initialer?

Hvis du er en af de medarbejdere der har fået nye initialer kan du her se hvad du kan gøre for at sikre dig at dine kollegaer stadigvæk kan se filerne.

Klik på hvert af de underliggende punkter for at se en detaljeret beskrivelse.

Åbn OneDrive for Business i en browser

Åbn eventuelt via http:/office365.com og log på din konto hos UCC eller Metropol

  1. Klik på prikkerne
  2. Vælg: "OneDrive"
Find nu: "Filer delt af mig"
  1. Klik på: "delt"
  2. Klik herefter på: "Delt af mig"
Du kan nu se hvem du har delt de enkelte dokumenter med
  1. Vælg et dokument
  2. Klik på: "Administrer adgang"
  3. Klik herefter på: "Avanceret"

4.     Du kan nu se hvem du deler dokumentet med og hvilke tilladelser de har

Vejledningen er udarbejdet af Henrik Abildgaard 24. april 2018

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret