Hvordan ophører jeg en ekstern bruger?

Log ind på Medarbejdersiden (https://medarbejder.phmetropol.dk). Hvis det er første gang, du logger ind, skal du klikke på linket ’Glemt adgangskoden?’ og følge instruktionerne for at få en adgangskode.

Vigtigt først at vide!

Inden du kan oprette/redigere/ophøre eksterne brugere, skal du godkendes af din leder eller chef til dette. Det foregår ved, at din leder eller chef sender en mail til Uffe Boh Steffensen Ussingkær (ufst@phmetropol.dk) eller Marie Louise Møller (mlmo@phmetropol.dk) om, at du skal have lov til at oprette eksterne brugere. Derefter vil du blive tildelt de nødvendige rettigheder. På denne side på IntraPol kan du se, hvilke medarbejdere der allerede har ret til at oprette eksterne brugere.

Per 22. september 2014 er det ikke længere tilladt at oprette eksterne censorer via Medarbejdersiden efter aftale mellem institutchefer og Studieservice. I stedet skal alle censorer have tilsendt eksamensopgaver og andet via Bluewhale-løsningen. Hvis du ikke kender Bluewhale eller har brug for hjælp dertil, kan du her finde vejledning til Bluewhale.

Når du er logget ind, kan du i menuen ”Medarbejder” vælge ”Eksterne brugere”

Når du er logget ind, kan du i menuen ”Medarbejder” vælge ”Eksterne brugere”

Find den bruger, du vil ophøre

Find den bruger, du vil ophøre

Du kan enten vælge at søge efter den pågældende bruger (1) eller du kan finde personen direkte i listen (2).

Hvis du ønsker at søge, kan du vælge at søge efter:

  • Navn (eller)
  • Initialer (eller)
  • Sted (eller)
  • E-mail (eller)
  • Telefonnummer (eller)
  • Oprettet af

Ophør brugeren ved at trykke på det røde kryds

Ophør brugeren ved at trykke på det røde kryds

Når du har fundet den bruger, der skal ophøre, trykker du den røde knap med krydset (1). Herefter kommer der en pop-up, hvor du bliver bedt om at bekræfte, at du vil deaktivere den pågældende bruger. Hvis du er sikker, så tryk 'Ja'.

Bemærk at nogle brugere har samarbejde med flere uddannelser, institutter og afdelinger på Metropol. Sørg derfor for, at aftale med brugeren, når denne skal ophøre, så vedkommende er indforstået med dette.

Vil du genaktivere brugeren?

Ønsker du at genaktivere brugeren, skal du ind og redigere brugerens gyldighedsperiode. Det gør du ved at redigere brugerens oplysninger, hvilket du kan finde en vejledning til her.

Vejledningen er udarbejdet d. 15. januar 2015 af Uffe Boh Steffensen Ussingkær

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret