Vejledninger (tidl. Metropol)It-systemer og servicesLogin og adgangskode til phmetropol SMS PasscodeHvordan får jeg en sms til Webmail, Sitecore og andre tjenester der kæver to faktor log ind, på mit private telefonnummer?

Hvordan får jeg en sms til Webmail, Sitecore og andre tjenester der kæver to faktor log ind, på mit private telefonnummer?

Når du logger på webmail, Sitecore og andre tjenester der kæver to faktor log ind, modtager du en sms med en kode der skal tastes ind. Du kan modtage en sekundær sms på dit privatnummer ved at gå ind på medarbejdersiden og tilføje dit privatnummer.

Efter du har tastet dit privatnummer ind, skal du vente indtil næste dag før det er registreret af SMS passcode (it-systemet) og du vil fremover modtage en sekundær sms på din privat telefon, når du logger på webmail, sitecore, citrix, etc.

OBS! Du vil fortsat modtage en SMS på din arbejdsmobil først og efter to minutter vil du modtage en ny sms på din private mobil. Læs mere her om hvordan sms passcode generelt fungerer.

 

Log ind på medarbejdersiden
Log ind på medarbejdersiden

Gå til https://medarbejder.phmetropol.dk og log på (Hvis det er første gang, du logger ind, skal du klikke på linket ’Glemt adgangskoden?’ og følge instruktionerne for at få en adgangskode.)

Når du har logget ind
  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne og klik på ”Personlige oplysninger”
Indtast dit privatnummer
Indtast dit privatnummer
  1. Find feltet ”Privatnr” og indtast dit private mobilnummer. OBS: Du skal IKKE bruge feltet Mobilnr.
  2. Ønsker du ikke at andre skal kunne se dit private telefonnummer, eksempelvis i Praktikportalen, så sæt et flueben i "Hemmeligt nummer".
  3. Klik på Gem

 

Vejledningen er opdateret af Henrik Abildgaard 19. juli 2017

2 Kommentarer

Mitzie

Jeg skal oprette en adgangskode til medarbejdersiden, men når jeg vil gemme adgangskoden, får jeg en meddelelse om, at jeg har forsøgt at tilgå en side, som jeg ikke har adgang til.
Hvordan kan jeg så få adgang, så jeg kan tilføje mit private tlf.nummer?

Uffe

Hej Mitzie. Har du prøvet med denne vejledning til at lave adgangskode: http://screensteps.phmetropol.dk/m/18718/l/435400-hvordan-logger-jeg-ind-for-forste-gang-pa-medarbejdersiden

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret