Vejledninger (tidl. Metropol)It-systemer og servicesLogin og adgangskode til phmetropol Skift af password til Metropols netværkHvordan skifter jeg min adgangskode til Metropols it-systemer når jeg ikke er på Metropol?

Hvordan skifter jeg min adgangskode til Metropols it-systemer når jeg ikke er på Metropol?

Denne metode kan du bruge til at skifte password når du ikke er på Metropol.

2. Udfyld nu felterne:
  1. Indtast din Metropol e-mail adresse her
  2. Indtast din gamle adgangskode her. Hvis det er første gang du skal logge på er din gamle adgangskode den du har fået i dit velkomstbrev
  3. Indtast ny adgangskode, som skal være på minimum på 8 tegn. Dit navn må ikke indgå og det må ikke indeholde Æ, Ø eller Å.
  4. Gentag din nye adgangskode her
  5. Klik nu på: "Skift adgangskode"

Du kan ikke få hjælp til at få skiftet adgangskode her. Kommentarer med konkrete anmodninger om hjælp til indlogningsproblemer vil blive slettet.

Har du problemer med adgangskoden, kan du skrive til Metropols password service på password@phmetropol.dk med angivelse af studienummer eller initialer.. Her vil din henvendelse blive håndteret inden for norman arbejdstid, med høj prioritet og løst inden for kort tid.

Hvis du er ansat skal du være opmærksom på at når du skifter adgangskode som her beskrevet, så skal du bruge den nye adgangskode til alle services du logger på, så som Webmail, ImtraPol m.m.
MEN koden til din arbejds computer er stadigvæk den gamle indtil du har haft den med på Metropol igen.

Vejledningen er udarbejdet af Henrik Abildgaard september 2013. Revideret 24. maj 2017

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret