Vejledninger (tidl. Metropol)HardwareiPad Apps skal der tilEksempler på apps der er gode at have?

Eksempler på apps der er gode at have?

Det er jo meget forskelligt fra person til person, hvad man har mest brug for, når det kommer til apps. Noget af det gode ved apps til iPad er, at der er mange apps, der kan bruges til den samme opgave. Der er altså alle muligheder for at tilpasse sine apps og arbejdsform til sin arbejdsstil. Derfor er det svært at komme med alt for mange anbefalinger. Her tager jeg nogle af dem, jeg selv bruger og laver bare en lille beskrivelse af, hvad de kan bruges til.

AppAdvice

AppAdvice

Jeg har kun taget nogle ganske få apps med. Kig nærmere på dette website: http://appadvice.com - her er der rigtig mange gode anbefalinger og anmeldelser. Findes selvfølgelig også som en app.

Pages

Pages

Hvis du har lyst til at skrive flotte tekstdokumenter på en iPad, så er der ingen vej uden om Pages. Der er en utrolig mange funktioner i den app. Pages kan gemme dokumenterne som wordfiler, PDF og selvfølgelig i sit eget format. Et dokument lavet i Pages kan deles på mange forskellige måder. Via mail, Dropbox eller via iTunes på computeren.

Penultimate

Penultimate

Hvis du skulle have lyst til at lave håndskrevne noter eller tegninger, så er Penultimate et godt bud. Penultimate arbejder rigtig godt sammen med Evernote. Skriv på skærmen med en finger eller en særlig pen - en såkaldt stylus.

Paper by 53

Paper by 53

Paper giver også mulighed for at skrive med en finger, men her er rigtig mange andre muligheder for at udfolde sig kunstnerisk. Mange forskelige farver og stregtyper. Paper er svær at komme uden om.

Netflix

Netflix

Netflix er ved at vinde godt indpas i Danmark. Man skal have et abbonoment til tjenesten, så er det muligt at se mange tusind forskellige film og TV-serier. Det fungerer fint på en computer - men bestemt også godt på en iPad.

Keynote

Keynote

Hvis du har brug for at lave præsentationer, som man gør i PowerPoint, så er det Pages, der skal bruges på en iPad. Det en rigtig god oplevelse at arbejde med præsentationer på en touchskærm. Præsentationen kan vises direkte fra en iPad via en projektor.

Tuner

Tuner

Spiller du guitar, banjo eller ukulele - ja så har du helt sikkert brug for at kunne stemme instrumentet. Der findes mange forskellige "stemmeapps" til iPhone og iPad. Nogle er gratis og andre koster lidt.

Garageband

Garageband

Af alle de apps der er beregnede til at lave musik i, så er Garageband helt sikkert den mest alsidige. Her kan du lave musik med mange forskellige instrumenter - optage musik og dele den med omverdenen. Garageband er også god til mikrofonoptagelse - helst med en ekstern mikrofon.

Tunein

Tunein

Jeg kan godt lide at høre radio. Det gør jeg altid på min iPad eller iPhone. Min favorit-app til radiolytteri er helt sikkert Tunein Pro. Her er i 1000 vis af radiostationer fra alle verdens lande. Alle de danske stationer er der, men det er også muligt at finde temastationer - f.eks. er jeg meget glad for Mozartradio.

Vejledningen er udarbejdet af Henrik Abildgaard juli 2013

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret