IntraPol introduktion til studerende

Velkommen til Metropol.

På Professionshøjskolen Metropol anvender vi et fælles elektronisk system, der hedder IntraPol. Her kan du finde de informationer, som er nødvendige for dig som studerende. IntraPol anvendes i samarbejdet mellem dig og underviserne i det fag eller den uddannelse, du er optaget på, og du kan selvfølgelig også anvende systemet til at kommunikere og samarbejde med dine medstuderende og for de studerende der har praktikforløb selvfølgelig også med praktikstederne og vejlederne her. Når du begynder på dit fag eller din uddannelse, kan der være planlagt undervisning i IntraPol, hvilket vil fremgå af dit skema.

Klik på hvert af de underliggende punkter for mere information.

Login

Hvis du er i tvivl om hvad dit brugernavn er kan du se en forklaring her: Hvad er mit brugernavn?

1. Hvis du skifter adgangskode når du er uden for Metropols netværk skal du gøre det på denne måde: Hvordan skifter jeg min adgangskode til Metropols it-systemer når jeg ikke er på Metropol?

2. Hvis du skifter adgangskode fra en af Metropols PC'ere skal du gøre det på denne måde: Hvordan skifter jeg (som studerende) min adgangskode til Metropols It-systemer fra en Metropol PC?

3. Hvis du skifter adgangskode fra din egen computer, tablet eller telefon når du er på en af Metropols lokationer skal du gøre det på denne måde: Hvordan skifter jeg (som studerende) min adgangskode til Metropols It-systemer via PHMconnect?

 

Se her hvordan du logger på: Hvordan logger jeg på IntraPol?

Hvis du har problemer med at logge på kan du prøve at se her: Hvorfor kan jeg ikke logge på IntraPol? Hvis ikke dette løser dit problem er du velkommen til at kontakte Itsupport

 

Hvordan får du hjælp til IntraPol?

Hvis du har problemer med funktionerne i IntraPol, eller opdager fejl, skal du henvende dig til supporten.

Supporten kan du kontakte på telefon: 7248 7575 mandag til fredag fra kl. 7.45 til 14.30

Personlig henvendelse:

Mandag og onsdag: 9:00 til 13:00, Tagensvej 86, lokale B207

Tirsdag og torsdag: 9:00 til 13:00, Sigurdsgade 26 i receptionen

Fredag lukket

Man kan også indmelde til ServicePortalen: http://service.phmetropol.dk

Der findes vejledning til de fleste ting du kan få brug for i forbindelse med brug af IntraPol her: https://screensteps.phmetropol.dk/s/2700/m/11778

Vejledningen er udarbejdet af Henrik Abildgaard oktober 2013. Opdateret 30. juni 2017

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret