Tag rettigheder til en undergruppe

Hvis du som administrator ikke selv har oprettet en undergruppe kan du tage rettigheder på en underliggende gruppe, hvis du ikke allerede har adgang til gruppen.

Det samme gælder for undervisere eller andre ansatte som har administrator rettigheder i en undervisningsgruppe.

Klik på hvert af de underliggende punkter for at se en detaljeret beskrivelse.

Gå til gruppen og klik på: "Administration"
Log på IntraPol og gå til brugergruppen
  1. Klik på: "Administrer"
  2. Klik herefter på: "Tag rettigheder på en undergrupper"
Marker de undergrupper du vil have adgang til
Marker de undergrupper du vil have adgang til
  1. Sæt flueben ud for de grupper du vil tage adgang til
  2. Hvis du vil have vist arkiverede grupper så sæt flueben her
  3. Hvis du vil tage adgang til kommende grupper så sæt flueben her
Marker nu den rolle du vil have:
Marker nu den rolle du vil have

4.     Klik på pilen

5.     Vælg nu rolle. Hvis du er underviser skal du nok tage rollen "Underviser"

Hvis du kun skal ind og se noget og ikke vil beholde gruppen i din grønne menu bør du vælge muligheden Midlertidig (rettigheder forsvinder om natten)

Klik nu på: "Tag rettighed":
Tag rettighed

6.     Klik nu på: "Tag rettighed"

Vejledningen er udarbejdet af Henrik Abildgaard juli 2015. Opdateret 30. maj 2018

2 Kommentarer

René Bloch

Jeg har taget rettigheder på en del grupper, fordi jeg skulle finde noget materiale min kollega havde udviklet.
Det har jeg fundet nu, men nu har jeg en alen lang liste af DEP-moduler og jeg kan ikke se hvilke der er dem jeg skal undervise på, fordi de er blandet med alle de gamle jeg har fundet frem.
Når jeg går ind i Tag rettigheder på undergrupper, så kan jeg ikke fjerne det flueben jeg satte, da jeg valgte grupperne.
Så hvordan får jeg fjernet den lange liste af DEP-moduler jeg har stående?!!!

Henrik Abildgaard

Det er måske lidt sent men næste gang skal du nok vælge at tage midlertidig adgang som forsvinder natten over.
Du kan forlade grupperne igen ved at gå i: Grupper -> Indstillinger -> Avancerede indstillinger og klikke "Forlad gruppe" ud for de grupper du vil have fjernet fra den grønne menu

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret