Slet en undergruppe til en brugergruppe

Slet en eksisterende gruppe under en specifik brugergruppe

Klik på hvert af de underliggende punkter for at se en detaljeret beskrivelse.

Gå til gruppen og "Administration" og klik på: "Slet undergruppe"
Gå til: "Slet undergruppe"
  1. Klik på: "Administrer"
  2. Klik herefter på: "Slet undergruppe"
Vælg nu hvilken gruppe du vil slette
Vælg gruppe
  1. Marker den undergruppe som skal slettes
  2. Klik på: "Slet"

Vejledningen er udarbejdet af Henrik Abildgaard august 2013. Opdateret 15. april 2018

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret