Fjern medlemmer i en brugergruppe

Klik på hvert af de underliggende punkter for at se en detaljeret beskrivelse.

Gå til gruppen og klik på: "Administration" og vælg: "Fjern medlemmer"
Gå til gruppen og klik på: "Administration" og vælg: "Fjern medlemmer"
  1. Klik på: "Administrer"
  2. Klik herefter på: "Fjern medlemmer"
Fjern nu de medlemmer der skal fjernes
Fjern nu de medlemmer der skal fjernes
  1. Sæt flueben ud for den eller de brugere du ø¸nsker at fjerne
  2. Klik på: "Fjern valgte brugere"

Brugerne er nu ikke længere med i gruppen

Vejledningen er udarbejdet af Henrik Abildgaard august 2013. Opdateret den 11. april 2018

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret