Opret en brugergruppe

Her kan du læse en kort beskrivelse af hvordan du opretter en brugergruppe. Alle kan oprette en brugergruppe.

Klik på hvert af de underliggende punkter for at se en detaljeret beskrivelse

Gå til: "Grupper" og klik på: "Opret gruppe"
  1. Klik på "Grupper"
  2. Klik på: "Opret gruppe"
Gruppen er nu oprettet og du føres til den nyoprettede gruppe
Gruppen er nu oprettet
  1. Brugergruppen er nu oprettet og du har, som den der har oprettet gruppen, administratorrettigheder til denne gruppe. Gruppen er oprettet med  alle tjenester synlige
  2. Klik på værktøjet: "Administrér"
Der er nu flere mulighederne for at administrere gruppen
Mulighederne for administration kommer nu frem

Klik på: "Administrer" og du vil se de muligheder der er for administration. Det er delt op i tre områder som gennemgås hver for sig.

Klik på det du vil vide mere om og du vil blive sendt til den relevante vejledning:

1. Medlemsadministration

   Invitér/godkend/afvis medlemmer

   Redigér medlemmers roller og rettigheder

   Rediger brugeres gruppetilknytninger og rettigheder

   Fjern medlemmer

2. Egenskaber for gruppen

   Redigér navn og indstillinger

   Adgang til tjenester

   Redigér eller slet udløbsdato

3. Undergrupper

   Opret undergruppe

   Slet undergruppe

   Tag rettigheder på undergrupper

Vejledningen er udarbejdet af Henrik Abildgaard august 2013. Opdateret den 9. april 2018

2 Kommentarer

gitte dencker

Hvordan nedlægger man en gruppe?

Henrik Abildgaard

I princippet er der ikke nogen grupper der slettes. Du kan dog arkivere en gruppe ved at lave en ophørsdato, så arkiveres den og optræder ikke længere i oversigten. Du kan se her hvordan:
https://phmetropol.screenstepslive.com/s/2700/m/11778/l/132974-hvordan-redigerer-eller-sletter-jeg-udlobsdato-for-en-brugergruppe

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret